F.A.Q.


* Als ik bel voor een afspraak, kan ik dan dezelfde dag terecht?


Dat is moeilijk te zeggen. De ene dag ben ik erg druk, de andere dag heb ik niets te doen. Je kunt het dus altijd proberen of er die dag nog plaats is. Over het algemeen is het beter om 1 á 2 dagen van te voren een afspraak te maken.


* Wat zijn de tijden waarop je ontvangt?


Ik ontvang van maandag t/m vrijdag van 11 tot 21.00 uur.


* Je bent soms moeilijk telefonisch bereikbaar, wat is de beste tijd om te bellen?


Als ik aan het masseren ben neem ik de telefoon niet op. De beste tijd is ‘s morgens tussen 9 en 10 uur. (met nr. herkenning) Een boodschap inspreken kan natuurlijk ook.


* Heb je een massagesalon?


Geen massagesalon, maar een privé adres wat ik je geef  bij het maken van een telefonische afspraak.


* Masseer je op bed of  op een tafel en wat voor olie gebruik je?


Ik werk met een professionele massagetafel en gebruik  (mits anders is afgesproken) originele Thaise massage olie. Een neutrale olie, die goed is voor de huid, volledig intrekt en niet vlekt op kleding.


* Moet ik zelf handdoeken meenemen?


Nee, schone handdoeken zijn aanwezig. Uiteraard mag je deze wel zelf meenemen als je dat prettiger vindt.

!! Hygiëne is voor beide zeer belangrijk, kom daarom fris en gedoucht naar de afspraak … !!


* Mag er tijdens de massage gepraat worden?


Er mag gerust wat gepraat worden. Zelf probeer ik altijd tijdens de massage mijn mond te houden. De één vindt het juist ontspannen om wat te praten, de ander vindt het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen en lekker wat weg te doezelen tijdens de massage. Ook heb ik een rustgevend muziekje opstaan, wat eigenlijk al mijn klanten als prettig, sfeervol en rustgevend ervaren


* Welke mensen behandel je?


Mijn klantenkring is zeer divers, van de chirurg die na een urenlange operatie in de meest ingewikkelde posities zijn spieren los wil maken, tot de bouwvakker die zijn rug een plezier wil doen na zware arbeid. Ook zijn we er voor de sporter die na een intensieve work-out gemasseerd wil worden, maar ook voor de student die voor een examen zit en goed wil ontspannen.


* Ik ben hetero, maar het lijkt me spannend om eens door een man gemasseerd te worden, is jouw massage wel geschikt voor iemand zonder ervaring met mannen?


Ja zeker, heel geschikt zelfs. Ik krijg regelmatig jongens en mannen zonder ervaring. Bij mij is de drempel juist erg laag. In principe kom je voor een heerlijke en goede massage. Een massage (als jij dat wil) verder gaat dan de “standaard” massage. Alles in een ongedwongen sfeer. Met respect voor lichaam en geest wordt je heerlijk gemasseerd en verwend. Massage is lichamelijk contact en ik ga daar integer en professioneel mee om.


* Stel dat ik opgewonden raak en jou misschien wil aanraken. Mag dat?


Geen probleem, je mag mij gerust aanraken, maar je hoeft beslist niets te doen. Ik ben er voor jou en zorg dat je ontspannen weer de deur uitgaat.


* Wordt de Lingam ook gemasseerd bij een Tantramassage?


Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de Lingam, kan gekomen worden bij blokkades zoals schaamte, schuld, wantrouwen of eventueel misbruik.
Een Lingam massage kan plaatsvinden binnen een Tantra massage, maar dat hoeft niet persé.


* Kan ik ook gemasseerd worden door een vrouw?


Dit is niet mogelijk. Ik werk alleen en de massages zijn uitsluitend men4men, hetgeen overigens niets zegt over sexuele voorkeur(en).


* Welke behandelduur?


De “standaard” massage behandeling van een uur is voor de Tantra behandeling aan de korte kant. Dus als je de tijd vrij kunt maken, adviseer ik voor deze massage anderhalf uur.


* Kan ik voor of na afloop nog douchen?


Er is GEEN gelegenheid om te douchen.


* Ben je makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer?


Heel makkelijk, amper 2 minuten lopen vanaf een Metro/NS station.


* Stel je nog beperkingen aan te behandelen klanten?


Beperkingen is een zwaar woord, zeker bij Tantra, echter de minimum leeftijd is 18 jaar en geen mensen met extreem overgewicht.


* Wat betekent Tantriki (man) of Tantrika (vrouw)?


Een Tantriki is niet zo maar een masseur maar een begeleider in Tantra beoefening. Is een Meester die handelt en begeleid vanuit zijn eigen ervaren. Werkt energetisch uit universele liefde. Is vrij van alle taboes, frustraties en angst. Accepteert de aardse realiteit als een leerschool naar volmaking in de kringloop van het leven.


* Annuleren?


Mocht u uw afspraak niet na kunnen komen, geef dat dan zo snel mogelijk door, via mail, telefoon of sms. Wellicht kan jouw plek nog door een andere klant worden opgevuld.

M

Een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgemeld te worden. Meldt u korter dan 24 uur van te voren af, dan zal 50% van het behandel tarief in rekening gebracht worden. Als u niet op de afspraak komt zonder afmelding, dan zal het totale behandel tarief in rekening worden gebracht. Een nieuwe afspraak is weer mogelijk nadat dit bedrag voldaan is.

Staat jouw vraag er niet bij ….. neem gerust even contact op.