www.tantramasseur.nl

Contactformulier

Mi Deseo

Massage RotterdamMobiele site

Tantramassage voor man door man

* Wat is Tantra?

Tantra is een woord uit het Sanskriet en betekent verruiming/uitwijding (tanoti) en bevrijding (trayati). Tantra is een methode om de geest (je denkbeelden) te verruimen en te veranderen.

 “Verander je ideeën dan gaat er een wereld voor je open"

* Wat gebeurt er in een Tantra Massage?

Een Tantra massage is een totale ontspannings massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Daarbij maak ik gebruik van diverse massage technieken met verwarmde olie. Door deze massage krijg je meer contact met je lichaam en kom je dichter bij je gevoelens. Ook je erogene zones worden op een tedere en een bijzondere wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt.Ik begin met de rug, de benen en de billen. De chakra's worden geactiveerd en een eerste begin naar verbinding wordt gemaakt.

Daarna komen aan de beurt de borst en de voorzijde van de benen.

En tot slot de Lingam *

Lingam is het Sanskriet voor penis, een lingam massage is een heel tedere massage. In de leer van de Tantra gelooft men dat de zenuwuiteinden op de penis of lingam in verbinding staan met andere lichaamsdelen en dat alle fysieke problemen kunnen opgelost worden met een goede penismassage. Dit klopt misschien niet helemaal, maar een lingam massage heeft absoluut een helende werking en geeft niet alleen sexueel genot.


Misschien onbekende technieken worden gebruikt die in de Tantra en in het taoïsme heel normaal zijn. Hierdoor geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van opwinding en worden beide subenergieën met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage. Prana is onze levensenergie. Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie en voelen ons krachtiger, puurder en zuiverder.

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige  mensen schrikken ervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen wel goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt.  

De prijs voor deze +/- 1uur durende massage is € 59,=

Er kan ook een sessie van 1 ½ uur worden geboekt voor € 79,=


Pinnen is mogelijk


Pinne

Bel voor het maken van een afspraak of info  0644 564 378


GEEN afgeschermde nummers en/of  SMS

Veel gestelde vragen

Contra-indicatie en regels

Gastenboek

  Tantriki Ramos

Sanskriet voor 'hij die behaagt’

Zowel het geven en ontvangen van de Tantra massage is een heel prettige ervaring.

Het leidt niet alleen tot genieten, maar ook tot genezing, zelfbewustzijn en harmonie.

Member of EATP (European Ass. of Tantra Profesionals)

Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens

* Noot:

Voor sommige is het een beetje verwarrend omdat er soms wordt gesproken over lingham of vajrah. Beide woorden zijn uit het Sanskriet en met lingham wordt bedoeld de penis en met vajrah het gehele mannelijk geslachtsorgaan en wel penis en scrotum. Voor velen hoort daar de anus ook bij.

© 2005-2018 Massage Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Deze website, met inbegrip van alle ontwerpen, foto’s, logo's, bewoordingen, vormen het intellectuele eigendom van Massage Rotterdam / Mi Deseo. Misbruik, reproductie of kopiëren zonder schriftelijke toestemming en/of door onbevoegden is streng verboden.

Bij een Tantra massage is het bereiken van een seksueel hoogtepunt niet het doel op zich, al mag dat als het zich spontaan aandient. Tijdens deze massage ligt de nadruk op de kwaliteit van het aanraken : zorgzaam, respectvol en vooral met heel veel liefde. Essentieel is dat diegene die gemasseerd wordt de ruimte krijgt om zichzelf "totaal" te ervaren. Mijn Tantra massages zijn voor alle mannen, ongeacht seksuele geaardheid en/of voorkeur.

Een lingam massage is meer dan een fysieke ervaring, het kan zijn dat er sterke, opgekropte emoties boven komen tijdens deze massage. Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de lingam, zijn deze blokkades zoals schaamte, schuld, wantrouwen of eventueel misbruik te bereiken en behandelen. Een lingam massage kan plaatsvinden binnen een massage/sessie op Tantrisch niveau, maar hoeft niet.